Produkty pro pekařská výroba na zakázku (406)

Italský Zmrzlinový Stroj na Kolech La Gauloise

Italský Zmrzlinový Stroj na Kolech La Gauloise

Stroj na zmrzlinu na kolečkách La Gauloise: čistá síla Stroj na soft zmrzlinu na kolečkách 2 příchutě + 1 směs Vlastnosti italského stroje na zmrzlinu Stroj na italskou zmrzlinu na kolečkách 2 příchutě + 1 směs Nastavitelné trubice pro napěnění pro přidání více či méně vzduchu do zmrzliny Kapacita nádrží 2 X 9 litrů Kapacity válců 2 X 9 litrů Jmenovitý výkon 4,4 KW – 4HP Tropický kondenzátor až do 46 °C Chladicí jednotka vyrobená ve Francii, hermetická jednotka (značka Tecumseh) 2511 Trop 380 V třífázový Výroba 550 porcí po 80 g / H Rozměry celého stroje 144 cm x 57 cm x 58,5 cm S tímto italským strojem na zmrzlinu jsme chtěli vyzkoušet recept na italskou jahodovou zmrzlinu, nepostradatelnou oblíbenou zmrzlinu Francouzů, hned po vanilce. Recept na tuto italskou zmrzlinu najdete na našem YouTube kanálu.
Italské zmrzlinové stroje Made In France - Stolní zmrzlinový stroj

Italské zmrzlinové stroje Made In France - Stolní zmrzlinový stroj

Naše italské zmrzlinové stroje Jak vybrat svůj italský zmrzlinový stroj? Vyberte si svůj zmrzlinový stroj podle svých potřeb, pozor, pultový stroj váží více než 100 kg. Pokud chcete umístit svůj stroj venku, musíte zvolit stroj na kolečkách (máme kvalitní kolečka, která se velmi dobře pohybují). Nejchytřejší volba je stroj na kolečkách, můžete ho snadno přesunout, vyndat, schovat, změnit místo, lepší výkon, protože je lépe větraný. Italský zmrzlinový stroj na pult Italský zmrzlinový stroj na kolečkách Profesionální italské zmrzlinové stroje Těžko se obejít bez italské zmrzliny: Její prázdninový duch a retro vzhled, který připomíná nádherné chvíle našeho dětství, mluví za vše. Jednoduše řečeno, je to hvězda zmrzlin. https://www.gris.fr/boutique.php?idc=31&utm_source=europage&utm_medium=produit&utm_campaign=europage Výroba: 180 zmrzlin/hodinu Hmotnost: 110 kg
Hladká silikonová podložka s okraji - 370x570x15 mm

Hladká silikonová podložka s okraji - 370x570x15 mm

Silikonové podložky jsou součástí naší řady Silmaé. Jsou navrženy jak pro zmrazování, tak pro pečení vašich sladkých a slaných příprav. Tato hladká silikonová podložka je obzvlášť vhodná pro vaše piškoty, ganache, sušenky, rolády... Díky svým měkkým okrajům budou vaše přípravy snadno roztíratelné, rovnoměrné a dokonale hladké. Nezbytné pro dosažení konstantní tloušťky!
Anýzové Shuttle

Anýzové Shuttle

Složení: Pšeničná mouka, máslo, cukr, vejce z volného chovu, anýzová semena (3,5%). Formáty: 180 & 100g
8úrovňová tlačná komora - Tlačná komora

8úrovňová tlačná komora - Tlačná komora

Chamber of proof with water tank for humidification can accommodate 8 GN plates 8 x 2/3 or 442 x 320 mm. The professional proofing chamber is ideal for bakers, for the rising of their bread dough. The bakery proofing chamber allows the dough to rise, making it fluffy and airy, ready for baking. Designed in stainless steel, the proofing chamber combines robustness and hygiene. The professional proofing chamber is equipped with a water tray for humidification so that the risen dough does not dry out. The temperature of the proofing cabinet can be adjusted from 30°C to 60°C. Insertions: GN 8 x 2/3 or 442 x 320 mm Stainless steel: 18/10 Temperature range: 30 °C to 60 °C Power: 2.0 kW / 230 V 50-60 Hz Dimensions: L 700 x P 600 x H 960 mm Weight: 44 kg
Mikroperforovaný Formát 43x31cm - Mikroperforovaná Silikonová Podložka na Dorty

Mikroperforovaný Formát 43x31cm - Mikroperforovaná Silikonová Podložka na Dorty

Silikonové formy Sweet Art Micro perforované vám umožní vytvářet sladké nebo slané přípravy, jako jsou éclairs, korpusy na koláče a mnoho dalších. Díky svým otvorům se teplo rovnoměrně rozprostírá po celé ploše podložek, což zaručuje dokonalé a homogenní pečení. Jeho předformované otisky vám umožňují jednotnost ve vašich přípravách. Tato podložka může být také použita jako podpora pro zmrazování a rychlé zmrazování. Reference: DRSW1005 Skladem: 93 produktů Teplota použití: -40 °C až +280 °C Údržba: Lze umývat horkou vodou s houbou Podložka: 430 x 310 mm Tvar: ø 95 mm Tloušťka: h.15 x 95 mm
Mazací olej pro cukrářství a průmyslové pekařství - Finaturol D

Mazací olej pro cukrářství a průmyslové pekařství - Finaturol D

Pro pekařství a průmyslové pekárny pro děličky těsta a chléb Díky své vynikající odolnosti vůči oxidaci je FINATUROL D schopen zabránit vzniku laků a usazenin. Frekvence čištění se tak snižuje. FINATUROL D má vynikající vlastnosti rozprostření a pokrytí, které usnadňují mazání a snižují spotřebu oleje. FINATUROL D umožňuje vynikající přesnost hmotnosti těstových válečků, i při vysokých rychlostech. Díky své specifické formuli FINATUROL D nemění chuť ani vůni hotového produktu.
Citronovo-makové sušenky - Francouzské máslo a mouka

Citronovo-makové sušenky - Francouzské máslo a mouka

Složení: Pšeničná mouka, máslo, cukr, med (4,17%), máková semínka (3,3%), citronová kůra (2,5%): citron. Formáty: 180g & 100g
Myčka nádobí Ht63523at - Obnova

Myčka nádobí Ht63523at - Obnova

Vyhovující požadavkům cukráren, pekařství, zmrzlinářství, gastronomií, řeznictví, restaurací, hotelů, nemocnic a kolektivů, myčky nádobí s víkem a čtvercovým košem 63x63 mohou umývat všechny typy sklenic a talířů, včetně pizzových plechů a Euronorm podnosů, a předmětů až do výšky 50 cm. Ideální pro online nebo rohové mycí systémy, nebo v kombinaci se vstupními, předmycími a výstupními stoly. Jsou vybaveny čerpadlem pro zvýšení tlaku a atmosférickým zásobníkem, který zajišťuje vysoký výkon oplachování. Standardně jsou vybaveny čerpadlem pro odvodnění a zařízením pro částečnou obměnu vody v každém cyklu. Kompletně vyrobeny z nerezové oceli AISI 304, mají mobilní mycí ramena se čtyřmi rameny a oplachovací ramena umístěná jak na horní, tak na dolní části dvoustěnné vany.
Fíkové palety - Francouzské máslo a mouka

Fíkové palety - Francouzské máslo a mouka

Složení: Pšeničná mouka, máslo, cukr, sušené fíky (9%): fíky, vejce z volného chovu. Formáty: 180g & 100g
Premiere 380

Premiere 380

Chleby rodiny Première se vyznačují intenzivní chutí, která je dosažena díky kvásku a dlouhému procesu fermentace. V tomto případě je Première 380 rodinná bageta ideální pro nabídku v naší pekárně, která má odlišnou chuť a dobrou trvanlivost. REF:Q202A EAN-13:8436017118162 EAN-14:18436017118169 HMOTNOST PŘED PEČENÍM (G):380 g HMOTNOST PO PEČENÍ:320 g DÉLKA (CM):55 cm ŠÍŘKA (CM):8 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:20 min. | 200ºC ROZMĚRY:600x398x263 JEDNOTKY:18 Jednotek/Karton | 28 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1118 / 267 BÍLKOVINY (G):8.75 SACHARIDY (G):54.43 CUKRY (G):1.59 TUKY (G):1.14 VLÁKNINA (G):2.16 SŮL (G):1.36
Nova Celta

Nova Celta

Chleby rodiny Premièere se vyznačují intenzivní chutí, která je dosažena díky kvásku a fermentaci a kynutí. Nova Celta je bageta rodinného formátu, ideální pro nabídku v naší pekárně, s odlišnou chutí a dobrou trvanlivostí. REF:C134D EAN-13:8436017106947 EAN-14:18436017106944 HMOTNOST PŘED PEČENÍM (G):295 g HMOTNOST PO PEČENÍ:250 g DÉLKA (CM):46 cm ŠÍŘKA (CM):9 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:17 min. | 200ºC ROZMĚRY:600x398x263 JEDNOTKY:21 Jednotek/krabice | 28 Krabic/paleta ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1082 / 259 BÍLKOVINY (G):7,27 SACHARIDY (G):53,18 CUKRY (G):0,91 TUKY (G):1,02 VLÁKNINA (G):3,75 SŮL (G):1,25
Forma na hamburgery - 11 otvorů - 114x18 mm

Forma na hamburgery - 11 otvorů - 114x18 mm

Fibermaé je naše řada forem vyrobených z perforované skleněné tkaniny a silikonového nepřilnavého povlaku. Perforovaná skleněná tkanina podporuje cirkulaci horkého vzduchu a zajišťuje rovnoměrné pečení. Fibermaé je ideální pro pečení housek, burgerů, buchet, hot dogů nebo ciabatt... Získáte krásnou křupavou a zlatavou kůrku! Formát: Individuální Velikost: 400x600
Hroznové Palety - Francouzské Máslo a Mouka

Hroznové Palety - Francouzské Máslo a Mouka

Složení: Pšeničná mouka, máslo, cukr, rozinky z Korintu (9%): hrozny, vejce z volného chovu. Formáty: 180g & 100g
Hřejivá deska na cukr a nugát - Cukrové lampy

Hřejivá deska na cukr a nugát - Cukrové lampy

Deska na cukr je nezbytným doplňkem profesionální lampy na cukr. Teplo je rovnoměrně rozloženo po celé ploše desky. Tato profesionální deska je ideální pro všechny profesionály v oblasti gastronomie, kteří pracují s cukrem nebo nugátinou. Profesionální deska udržuje cukr nebo nugátinu na správné teplotě, což usnadňuje jejich práci. Teplo je totiž rovnoměrně rozloženo po celé ploše desky na cukr a nugátinu. Regulátor výkonu se třemi pozicemi umožňuje nastavit teplotu povrchu profesionální desky od přibližně 25 °C do 80 °C. Deska na cukr je pokryta nepřilnavou podložkou. rozměry: D 400 x Š 300 x V 60 mm regulátor výkonu se třemi pozicemi: přibližně 25 °C do 80 °C výkon: 110W - 240V jednofázový
Batela

Batela

Chutný, stravitelný, kvásek umožňuje lepší uchování, zjemňuje kůrku a posiluje střídku. Batela, nebo batel ve španělštině, je veslice složená ze čtyř veslařů a kapitána. Tento chléb o délce více než 53 cm a váze 300 g je jedním z nejautentičtějších kousků OKIN, odkud pochází jeho název. Pečený v kamenné peci, Batela je chléb s kynutím a přípravou, velmi dobře hydratovaný a s charakteristickou a intenzivní chutí díky kvásku. Tento rodinný chléb je ideální pro nabídku v naší pekárně, protože má jinou chuť a dobrou trvanlivost. REF:C115B EAN-13:8436017103854 EAN-14:18436017103851 POIDS PRECUIT (G):300 g POIDS CUIT:250 g LONGUEUR (CM):53 cm LARGEUR (CM):7 cm DECONGELER:20 min. | TEMPÉRATURE AMBIANTE CUISSON:16 min. | 200ºC DIMENSIONS:600x398x263 UNITÉS:28 Unités/Carton | 28 Carton/Palette VALEUR ÉNERGÉTIQUE (KCAL/KJ):1099 / 263 PROTÉINES (G):8,18 GLUCIDES (G):52,84 SUCRES (G):1,02 LIPIDES (G):1,14 FIBRES ALIMENTAIRES (G):4,20 SEL (G):1,25